STARCEVIC GUITAR CAMP 2023.

AVALA – ŠUPLJA STENA

Pozivamo sve gitariste, bez obzira na uzrast i nivo znanja, na naš 7. gitarski kamp, od 14-18.avgusta 2023., na Avali, u odmaralištu Šuplja stena.

4 noćenja na bazi punog pansiona

intenzivni časovi gitare i svirke u prirodi

sportske aktivnosti, druženje

 

O OBJEKTU

“Šuplja stena na Avali” je odmaralište udaljeno 25 kilometara od Beograda, do objekta se može lako stići i gradskim prevozom, autobusom 408 koji ide sa Voždovca. Odmaralište je ušuškano  među drveće borove šume i odvojeno od glavnih saobraćajnica. Sastoji se od dva renovirana objekta, jedan objekat poseduje restoran, a drugi je smeštaj, kapaciteta 70 mesta, sa sobama 3-8 kreveta, koje imaju etažna kupatila (odvojena su od soba, na 2-4 sobe, u zavisnosti od sprata, jedno kupatilo, sa više wc-a).

Od dodatnih sadržaja, tu je sala za nastavu, stoni tenis, igraonica, uređeno i ograđeno dvorište sa jelama i borovima, parkić sa spravama za decu, teren za košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal, sa betonskom podlogom kao i teren za fudbal sa travnatom podlogom.

Za detalje oko uslova, posetite stranicu:  USLOVI

Za dodatne informacije pozovite ili nam pišite…

064 21 29 765     skolastarcevic@gmail.com     facebook.com/skolastarcevic

Za prijavu za kamp posetite stranicu:  PRIJAVA

O KAMPU

Naš letnji gitarski kamp je mesto gde se okupljaju gitaristi svih generacija, sa zajedničkim ciljem, da prošire svoja znanja o gitari i unaprede svoje sviračke sposobnosti. To je mesto gde se intenzivnije radi sa polaznicima, uči se i vežba u prirodnom okruženju, razmenjuju se iskustva… Tu se ne stiču samo znanja, već i prijateljstva, a takođe se i produbljuje  ljubav prema gitari i muzici. Iz iskustva znamo da učesnici posle kampa sa još većim žarom i zadovoljstvom sviraju i još brže napreduju.

 

12 oktobra, 2017
Call Now Button064/2129-765