Uslovi – kamp

Organizator, Škola gitare Starčević, se obavezuje da realizuje kamp u dogovorenom terminu, da Učesniku obezbedi smeštaj na bazi 3 puna pansiona (3 noćenja) u dogovorenom smeštaju, časove gitare za vreme trajanja kampa, kao i note, odnosno tabulature potrebne za rad na časovima.

Učesnik se obavezuje da ponese svoju gitaru, da se pridržava utvrđenog rasporeda aktivnosti i programa na kampu, da ne ometa rad na časovima, da najkasnije do kampa uplati organizatoru dogovoreni iznos u evrima ili u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu na dan uplate.

Organizator može u dogovoru sa Učesnikom organizovati prevoz na relaciji Beograd – Tršić – Beograd i prevoz nije uključen u cenu! Prevoz će biti organizovan u odnosu na broj zainteresovanih i o detaljima će svaki polaznik biti obavešten blagovremeno.

 

 Opcije plaćanja za đake škole Starčević:
– 130 e u kešu za uplate do 15. juna
– 150 e u kešu za kasnije uplate ili uplate na 3 mesečne rate
–  jedna od navedenih opcija na račun +20%.

 

 Opcije plaćanja za spoljne učesnike:
– 150 e u kešu za uplate do 15. juna
– 170 e u kešu za kasnije uplate ili uplate na 3 mesečne rate
–  jedna od navedenih opcija na račun +20%.

 

U slučaju da kamp nije moguće realizovati zbog eventualnih novih epidemioloških mera, Učesniku će biti vraćen uplaćeni iznos u celosti. U slučaju sprečenosti Učesnika da prisustvuje kampu, Učesnik ima pravo na delimični povraćaj novca.

 

Call Now Button064/2129-765