Starcevic Guitar Camp VIII

Avala 12-16. avgust 2024.

Pridružite nam se na letnjem gitarskom kampu, od 12. do 16. avgusta na Avali, u odmaralištu Šuplja stena. Osmu godinu za redom, škola gitare Starčević na jednom mestu okuplja ljubitelje gitare svih uzrasta i nivoa znanja, i decu i odrasle, i iskusne gitariste, ali i one koji prvi put uzimaju gitaru u ruke. Čekaju nas:

  • 4 noćenja na bazi punog pansiona
  • intenzivni časovi gitare i svirke u prirodi
  • sportske aktivnosti, društvene igre, gitarske žurke…
 

Kako izgleda kamp?

Kamp je iskustvo koje ni odrasli ni deca neće zaboraviti. Sa kampa se uvek vraćamo veseli, puni pozitivne energije, kao veštiji gitaristi, bogatiji za nova prijateljsta i sa večitim pitanjem: zašto kamp ne traje duže? 😃

Evo kako izgleda jedan naš dan – nakon vođene jutarnje gimnastike i doručka imamo prvi čas gitare. Sviramo sat i po vremena, a zatim se družimo uz organizovane sportske aktivnosti, u grupama za fudbal, košarku, stoni tenis, šetnju u prirodi ili kafu u bašti…

Zatim užinamo i bacamo se na individualno vežbanje onog što je rađeno na času. Posle ručka nas čeka drugi čas gitare i još sporta i raznovrsnih društvenih igara, a posle večere muzički kviz ili slobodne aktivnosti i tradicionalna gitarska žurka do spavanja. 🙂

Slobodno vreme provodimo i u igraonici i uređenom dvorištu sa jelama i borovima. Dvorište je ograđeno i deca ga ne napuštaju bez nadzora profesora.

Prelistajte galeriju i upoznajte se sa smeštajem:

Iskoristite popust za prijavu do 31. marta!

Odmaralište je ušuškano među drveće borove šume i odvojeno od glavnih saobraćajnica. Sastoji se od dva renovirana objekta, jedan objekat poseduje restoran, a drugi je smeštaj, kapaciteta 70 mesta, sa sobama od 3 do 8 kreveta, koje imaju etažna kupatila (odvojena su od soba). Ima uređene terene za košarku, odbojku, rukomet i fudbal, a tu je i parkić sa spravama za decu, za najmlađe polaznike kampa. U sklopu objekta je sala u kojoj imamo časove kada je napolju pretoplo ili ako možda pada kiša. Igraonica je takođe u samom objektu, kao i sto za stoni tenis, u kome đaci redovno pobeđuju profesore. 😃

Gde se odmaralište nalazi?

“Šuplja stena na Avali” je odmaralište udaljeno 25 kilometara od Beograda. Prevoz se organizuje u sopstvenoj režiji, a do objekta se može lako stići kolima ili gradskim prevozom, autobusom 408 koji ide sa Voždovca.

Da li je kamp za decu ili odrasle?

Kamp je i za decu i za odrasle. U zavisnosti od uzrasta i nivoa znanja, učesnici će dobiti svoje muzičke zadatke i učiti uz naše profesore, profesionalce sa višegodišnjim iskustvom u radu kako sa početnicima tako i sa iskusnim gitaristima.

Deca imaju dvadesetčetvoročasovni nadzor i sve aktivnosti obavljaju pod budnim okom naših profesora. U okviru smeštaja je takođe i ambulanta i dežurni lekar.

Ja sam početnik, ne znam da li ću se uklopiti?

Kamp je i za napredne i za apsolutne početnike, svako ima svoj zadatak u skladu sa trenutnim nivoom znanja. Ako ste baš apsolutni početnik i niste nikad čitali gitarske tabove, uputićemo vas u to pre kampa.

Kako su učesnici grupisani u sobama?

U smeštaju ima dovoljno soba, pa odvojamo starije od mlađih, odnosno devojčice od dečaka.

Ne poznajem ostale učesnike, ne znam da li ću se uklopiti?

Kamp je upravo mesto upoznavanja sa onima koji kao i Vi gaje ljubav prema gitari i muzici uopšte, pa ćete već posle prvog časa zaboraviti da niste nikog znali. 😃

Kako se plaća i prijavljuje?

Do 31. marta se možete prijaviti na kamp po promotivnim cenama, od 22.000.

Za drugog člana porodice kotizacija za kamp se umanjuje za 10%, a redovni polaznici škole imaju redovan popust.

Za uplate u gotovini takođe postoji popust, naveden u Uslovima. Kod plaćanja na račun, instrukciju šaljemo nakon prijave.

Detaljne informacije o uslovima možete pronaći na ovom linku – USLOVI.

Za sve dodatne informacije, pišite nam na skolastarcevic@gmail.com ili pozovite na broj 064/2129-765 ili kliknite na dugme ispod i popunite prijavu.

Čekamo Vas da se družimo i sviramo zajedno. Gitarski pozdrav od profesora i đaka škole Starčević! 🎸😊

064/2129-765