Želite da naučite da svirate gitaru?

Često pomislite – eh, što bih voleo/volela da umem da sviram…. Ali nekako se uvek završi na tome. Razloga je mnogo ali prvi je – kako početi?

Sve što Vam treba je volja i pravo okruženje za učenje. U našoj školi Vas čekaju učenici svih uzrasta i novoa znanja, kao i program sa najraznovrsnijim muzičkim stilovima: pop, rok, blues, klasika, etno, swing, americana…

Naučite da svirate neke od najdražih numera. Uživajte u mirnim gitarskim večerima ili okupljajte društvo oko gitare i budite drag gost na svim okupljanjima (ko još ne voli gitariste!?) 🙂

Sve ovo zvuči lepo ali...

Treba da kupim gitaru, a ne znam da li ću se dovoljno posvetiti

Bez brige, za početak ne morate da kupujete gitaru. Škola će Vam je obezbediti za prvih nekoliko časova, što je sasvim dovoljno vremena da vidite da li želite da nabavite jednu.

Čak i kasnije, možete iznajmljivati gitaru od nas, dok god ne poželite da imate svoju.

 

Da li mi je potrebno predznanje?

Nije, možete krenuti od samog početka, kao i sa već stečenim znanjem. Napredovaćete svojim tempom pod budnim okom (ili da kažemo uhom), naših profesora, diplomiranih gitarista sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju. Iz časa u čas ćete primećivati svoj napredak i osećati se sve samouverenije.

Da li su časovi skupi?

Verujemo da sviranje gitare ne treba da bude luksuz, te su cene naših časova u skladu s tim. Veliki broj polaznika i dobra organizacija nam omogućavaju da imamo pristupačne cene.

  • Grupni  časovi od 3.200 dinara mesečno,
  • Individualni časovi od 6.400 dinara mesečno.

 

Probni čas je besplatan i prijava na probni čas Vas ne obavezuje. Nakon što se prijavite, na mejl ćemo Vam poslati video uvodnog časa, koji treba da pogledate pre prvog dolaska. Zatim ćemo Vam se javiti da Vam damo dodatne informacije, odgovorimo na Vaša pitanja i ukoliko odlučite, zakažemo termin.

Da li je bolje da odaberem grupne ili individualne časove? Mogu li krenuti na grupne časove ako nemam iskustva?

Bilo da razmišljate o grupnim ili individualnim časovima, preporučujemo Vam da iskoristite priliku za besplatan probni čas u grupi.

I na grupnoj nastavi, profesor se posvećuje svakom učeniku pojedinačno – svako dobija muzički zadatak u skladu sa svojim trenutnim nivoom, bilo da je potpuni početnik ili jako napredan. 

Gde se nalazi škola?

Časovi se održavaju na čak 5 lokacija u gradu:

  • Terazije
  • Novi Beograd
  • Cerak
  • Rakovica
  • Vidikovac

A imamo i online nastavu.

Reč našeg osnivača

„Želja mi je da ono što sam naučio u dosadašnjoj karijeri, a još uvek učim uz svoje đake i kolege, podelim sa svim ljubiteljima gitare i muzike uopšte. Neizmerno mi je drago što je ova ideja koja je sazrevala u meni dugi niz godina naišla na tako lep prijem, kako dece, tako i odraslih. Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da sviram i učim sa brojnim malim i velikim ljudima, da pratim i pomažem njihov napredak i gledam njihove osmehe kad nauče neku novu pesmu ili akord.“

Nikola Starčević, osnivač, glavni predavači kreator metoda i programa po kojima se odvija nastava

Nikola Starčević

NIKOLA STARČEVIĆ je rodjen 1980, živi u Beogradu. Diplomirao je gitaru na FMU u Beogradu i sada radi kao prof. gitare u Beogradu. Komponuje i izvodi različite muzičke stilove na festivalima i scenama širom sveta. Mnogi umetnici u svetu izvode i snimaju njegove kompozicije.

Predsednik je udruženja Balkan art, koje se bavi zastupanjem umetnika i promovisanjem muzičke umetnosti u svetu i kod nas, sa akcentom na umetnosti sa balkanskog podneblja.

Kada možete da krenete sa časovima

Na časove možete krenuti u svakom trenutku, ukoliko na željenoj lokaciji postoji slobodnih mesta. Popunite prijavu za probni čas i kontaktiraćemo Vas.

Muzički pozdrav od profesora i đaka škole Starčević! 🙂

Grupni čas gitare
064/2129-765