VAUČER SA POPUSTOM 20%

Kako kupiti vaučer?

Na dnu strane imate formu preko koje možete poručiti vaučer sa popustom. Nakon prijema porudžbine, na Vaš e-mail ćemo poslati instrukciju za uplatu, a po izvršenoj uplati istim putem i vaučer, koji možete proslediti onom ko ga koristi, ako Vi sami niste korisnik.

 

Šta uključuje vaučer i do kad može da se iskoristi?

Vaučer uključuje mesec dana škole gitare, uživo ili onlajn, po dinamici 1 čas nedeljno na individualnoj, odnosno 1 dvočas nedeljno na grupnoj nastavi. Svi paketi koji su u ponudi su dati sa po 20% popusta, i mogu da se iskoriste do kraja februara 2023.

 

Za koji nivo znanja i uzrast su časovi gitare?

I grupni i individualni časovi su za sve uzraste i svaki nivo znanja, kako za potpune početnike, tako i za napredne. Individualni časovi su za sve uzraste, a grupni za uzrast 8+. Za odrasle imamo posebne grupe.

 

Šta ako korisnik vaučera nema gitaru?

Tokom prvih mesec dana polaznik može koristiti i našu gitaru, na lokacijama Terazije i Cerak. Za ostale lokacije, kao i za online nastavu, polaznik treba da ima svoj instrument ili može iznajmiti gitaru kod nas.

 

Šta nakon iskorišćenog vaučera?

Nakon toga polaznik može nastaviti sa pohađanjem nastave, grupne ili individualne, po našim standardnim uslovima – USLOVI.

 

Hvala na ukazanom poverenju! 🎸

 

 

064/2129-765