Uživo ili online! 🙂

Časovi gitare za decu i odrasle

Svi smo barem jednom poželeli da sviramo neki instrument. Deca i odrasli iz istih razloga – ljubav prema muzici, zabavno je, kul je, gradi samopouzdanje… Ali nekako se najčešće završi na želji. Razloga je mnogo a prvi je – kako početi?

Sve što Vam treba je volja i pravo okruženje za učenje. U našoj školi Vas čekaju učenici svih uzrasta i novoa znanja i profesori sa višegodišnjim iskustvom.

Sve ovo zvuči lepo ali...

Treba da kupim instrument, a ne znam da li ću se dovoljno posvetiti

Ovo posebno muči roditelje koji upisuju mlađu decu, ali bez brige, polaznici koji dolaze u školu ne moraju odmah da imaju svoju gitaru. Škola će Vam obezbediti instrument za prvi čas, a nakon toga ga možete iznajmljivati od nas ili vas možemo uputiti gde da kupite nov.

Za online nastavu Vam je instrument potreban odmah, pa je potrebno da ga iznajmite ili kupite pre nego što počnemo.

 

Da li je potrebno predznanje?

Nije, moguće je krenuti od samog početka, kao i sa već stečenim znanjem. Svaki polaznik će napredovati svojim tempom pod budnim okom (ili da kažemo uhom), naših profesora, diplomiranih gitarista sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju. 

Da li su časovi skupi?

Verujemo da sviranje ne treba da bude luksuz, te su cene naših časova u skladu s tim. Veliki broj polaznika i dobra organizacija nam omogućavaju da imamo pristupačne cene.

  • Grupni online časovi – 3.600 dinara mesečno; 
  • Grupni živi časovi – 4.000 dinara mesečno; 
  • Individualni časovi za decu do 7 godina – 5.000 dinara mesečno;
  • Individualni online časovi za sve uzraste preko 8 godina – 6.800 dinara mesečno;
  • Individualni živi časovi za sve uzraste preko 8 godina – 7.500 dinara mesečno.

 

Probni čas u grupi je besplatan i prijava na probni čas Vas ne obavezuje. Nakon što se prijavite ćemo Vam se javiti da Vam damo dodatne informacije, odgovorimo na Vaša pitanja i ukoliko odlučite, zakažemo termin.

Da li je bolje ići na grupne ili individualne časove? Mogu li polaznici bez iskustva učiti u grupi?

Sa najmlađim gitaristima, dok se još upoznajemo sa instrumentom i razvijamo koncentraciju, imamo individualne časove posebno prilagođene njihovom uzrastu i potrebama, dok se deca od 8 godina i starija, kao i odrasli, opredeljuju spram ličnih preferencija.

I na grupnoj i na individualnoj nastavi, profesor se posvećuje svakom učeniku pojedinačno – svako dobija muzički zadatak u skladu sa svojim trenutnim nivoom, bilo da je potpuni početnik ili jako napredan. 

Preporučujemo Vam da dođete na besplatan probni čas u grupi i nakon toga se opredelite.

 

Gde se nalazi škola?

Časovi se održavaju na  4 lokacije u gradu:

  • Terazije
  • Novi Beograd
  • Cerak
  • Rakovica

A možete se opredeliti i za online nastavu.

Online nastava u našoj školi zauzima ravnopravno mesto sa nastavom uživo. Polaznici svih uzrasta i nivoa znanja bez problema uče online i uživaju u sviranju gitare iz svojih soba. Na našim koncertima, nastupaju rame uz rame sa onima koji pohađaju živu nastavu.

Šta kažu naši učenici

Recenzije učenika

Kada možete da krenete sa časovima

Na časove možete krenuti u svakom trenutku, ukoliko na željenoj lokaciji postoji slobodnih mesta. Popunite prijavu za probni čas i kontaktiraćemo Vas.

ROCKSCHOOL ispiti u našoj školi

ROCKSCHOOL ispiti u našoj školi

Kod nas možete spremiti ispit iz akustične, klasične ili električne gitare i polagati pred komisijom iz Londona.

Rockschool ispiti su među najeminentnijim svetskim ispitima iz popularne i klasične muzike, prisutni u 44 zemlje, sa preko 84.000 polagača svake godine u više od 1.000 muzičkih škola širom zemljine kugle.

Namenjeni su svim polaznicima koji žele da ih polažu i koji se za to prijave, bez obzira na uzrast. Ovi ispiti nisu samo za one koji će se u životu baviti muzikom profesionalno već imaju veliki motivacioni značaj i pokazatelj su uspešnosti i napretka polaznika.

Više o ispitima pročitajte ovde.

Reč našeg osnivača

„Želja mi je da ono što sam naučio u dosadašnjoj karijeri, a još uvek učim uz svoje đake i kolege, podelim sa svim ljubiteljima gitare i muzike uopšte. Neizmerno mi je drago što je ova ideja koja je sazrevala u meni dugi niz godina naišla na tako lep prijem, kako dece, tako i odraslih. Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da sviram i učim sa brojnim malim i velikim ljudima, da pratim i pomažem njihov napredak i gledam njihove osmehe kad nauče neku novu pesmu ili akord.“

Nikola Starčević, osnivač, glavni predavači kreator metoda i programa po kojima se odvija nastava

Nikola Starčević

NIKOLA STARČEVIĆ je rodjen 1980, živi u Beogradu. Diplomirao je gitaru na FMU u Beogradu i sada radi kao prof. gitare u Beogradu. Komponuje i izvodi različite muzičke stilove na festivalima i scenama širom sveta. Mnogi umetnici u svetu izvode i snimaju njegove kompozicije.

Predsednik je udruženja Balkan art, koje se bavi zastupanjem umetnika i promovisanjem muzičke umetnosti u svetu i kod nas, sa akcentom na umetnosti sa balkanskog podneblja.

Muzički pozdrav od profesora i đaka škole Starčević! 🙂

064/2129-765