Aktivnosti škole

Program škole

Časovi - Program škole
Gitaristika

Nastupi đaka - Gitaristika
Gitarski kamp

Gitarski kamp

Škola gitare

Starčević

GRUPNI I INDIVIDUALNI ČASOVI

ZA SVE UZRASTE I NIVOE ZNANJA

U BEOGRADU ILI NA ONLINE PLATFORMI

Upis traje cele godine!

Želite i Vi da budete gitarista?

Iskoristite mogućnost da dođete na besplatan probni čas kod nas i da vidite zašto su desetine naših đaka zadovoljne.
Potrebna Vam je samo gitara i volja da naučite, sve ostalo prepustite našim profesionalnim predavačima.

Reklamni spot

Pitanja i

odgovori

Otvoreni smo za sve uzraste, i za najmlađe, a i za odrasle. Ako imate želju i mogućnost da svirate, godine nisu važne.

Ne, nije potrebno predznanje. Možete doći kod nas i ako ste početnik, a i ako imate već određeno znanje.

Upis je uvek u toku, možete se javiti tokom cele godine.

Da, morate imati svoju gitaru, klasičnu ili akustičnu trebaće vam i na časovima i kod kuće. Samo na probni čas možete doći bez gitare, dobićete našu.

To je stvar ličnog ukusa, ali evo par smernica… Klasična gitara je sa plastičnim žicama i one su malo mekše i prijatnije za prste početnika. Akustična gitara ima metalne žice i ima oštriji i prodorniji zvuk. Na obe gitare možete svirati i prstima i trzalicom i bilo koju vrstu muzike, ali recimo da je klasična gitara zgodnija za klasičnu tehniku i fingerstyle, odnosno klasičnu muziku ili pop muziku u klasičnom aranžmanu, a akustična za trzalicu, odnosno pop i rok muziku.

Iz praktičnih razloga, na časovima koristimo svi akustične instrumente, ali koristimo na našim koncertima i električnu gitaru. Svakako, sve što naučite na akustičnoj, možete svirati i na električnoj gitari.

Radimo 3 osnovne tehnike: klasična, fingerstyle i tehnika sviranja trzalicom. Muzički pravci koje negujemo su pop, rok, klasika i etno. Sviramo ono što mi mislimo da je kvalitetno, ali slušamo i želje naših đaka, pa pravimo i nove aranžmane.

Ne postoji određeno trajanje. Školovanje je podeljeno na 5 nivoa, ali vreme potrebno za savladavanje nivoa je individualno. Redovne termine imamo od septembra do juna, tokom jula i avgusta imamo letnju školu sa drugačijim rasporedom časova.

Časove držimo u malim grupama, 5-8 đaka, a postoji mogućnost i organizovanja dodatnog individualnog časa po potrebi.

Imamo jedan dvočas nedeljno, u trajanju od sat i po. Ako neki čas propustite, možete doći na nadoknadu u drugom terminu na istoj ili na drugoj lokaciji.

Mesečna školarina iznosi 3.200, a za drugo dete/člana porodice 2.000 dinara. Za letnju školu, tokom jula i avgusta, plaća se 800 din po dvočasu.

Da, imamo ispite u decembru i junu, i dobijate diplomu za svaki završeni nivo škole. Postoji i mogućnost dobijanja državno priznate diplome.

Imamo više lokacija u Beogradu, Centar, Novi Beograd, Cerak, Rakovica, Vidikovac. Pozovite nas za dogovor oko termina.

Call Now Button064/2129-765