Online časovi gitare za decu i odrasle

Želite da naučite da svirate gitaru ali nemate adekvatnu školu gitare u blizini? Nemate vremena da idete na časove uživo ili vozite dete na iste? Nema problema. Na našoj online nastavi ćete jednako uspešno učiti da svirate i razvijati svoje znanje.

Da li je zaista moguće učiti online?

Naravno, polaznici svih uzrasta i nivoa znanja bez problema prate online nastavu i uživaju u sviranju gitare iz svojih soba. Online nastava u našoj školi zauzima ravnopravno mesto sa nastavom uživo, koja se održava na 5 lokacija u Beogradu. Veliki broj naših online polaznika je nastupao na našim koncertima, rame uz rame sa onima koji pohađaju živu nastavu.

Na besplatnom probnom času u grupi, možete i proveriti da li Vam ovaj vid nastave odgovara.

Kako funkcioniše online nastava?

Online nastava funkcioniše preko aplikacije Zoom, potreban Vam je samo uređaj na kome pratite nastavu (telefon, tablet ili kompjuter – samo kliknete na link koji Vam pošaljemo i na času ste) i naravno, potrebna Vam je gitara. Ukoliko pak nemate gitaru, u našoj školi, u Beogradu, je možete iznajmiti, dok se ne odlučite na kupovinu.

Nastavu možete pratiti sa bilo koje tačke sveta gde imate dobar internet. 

Evo kako izgleda kada se naši gitaristi okupe online:

Online čas gitare

Probni čas se takođe održava online, a ukoliko ste u mogućnosti i imate želju možemo ga organizovati i uživo.

Nakon što se prijavite, na mejl ćemo Vam poslati video uvodnog časa. Zatim ćemo Vam se javiti da Vam damo dodatne informacije, odgovorimo na Vaša pitanja i ukoliko odlučite, zakažemo termin.

 

Da li su časovi skupi? 

Verujemo da sviranje gitare ne treba da bude luksuz, te su cene naših časova u skladu s tim. Veliki broj polaznika i dobra organizacija nam omogućavaju da imamo pristupačne cene. Uz to, online nastava je, zbog manjih troškova, povoljnija od nastave uživo.

  • Grupni  časovi od 3.600 dinara mesečno,
  • Individualni časovi od 4.500 dinara mesečno.

 

Mogu li polaznici bez iskustva učiti u grupi?

Naravno, i na grupnoj nastavi, profesor se posvećuje svakom učeniku pojedinačno – svako dobija muzički zadatak u skladu sa svojim trenutnim nivoom, bilo da je potpuni početnik ili jako napredan.

Šta kažu naši učenici

Recenzije učenika

Kada možete da krenete sa časovima

Na časove možete krenuti u svakom trenutku. Popunite prijavu za probni čas i kontaktiraćemo Vas.

Reč našeg osnivača

„Želja mi je da ono što sam naučio u dosadašnjoj karijeri, a još uvek učim uz svoje đake i kolege, podelim sa svim ljubiteljima gitare i muzike uopšte. Neizmerno mi je drago što je ova ideja koja je sazrevala u meni dugi niz godina naišla na tako lep prijem, kako dece, tako i odraslih. Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da sviram i učim sa brojnim malim i velikim ljudima, da pratim i pomažem njihov napredak i gledam njihove osmehe kad nauče neku novu pesmu ili akord.“

Nikola Starčević, osnivač, glavni predavači kreator metoda i programa po kojima se odvija nastava

Nikola Starčević

NIKOLA STARČEVIĆ je rodjen 1980, živi u Beogradu. Diplomirao je gitaru na FMU u Beogradu i sada radi kao prof. gitare u Beogradu. Komponuje i izvodi različite muzičke stilove na festivalima i scenama širom sveta. Mnogi umetnici u svetu izvode i snimaju njegove kompozicije.

Predsednik je udruženja Balkan art, koje se bavi zastupanjem umetnika i promovisanjem muzičke umetnosti u svetu i kod nas, sa akcentom na umetnosti sa balkanskog podneblja.

Muzički pozdrav od profesora i đaka škole Starčević! 🙂

064/2129-765